Meer resultaten voor de rotterdam rotterdam

 
 
de rotterdam rotterdam
Eten ss Rotterdam.
Tafel in stijl in Restaurant Club Room op het ss Rotterdam en laat je verrassen door de gerechten van de chef-kok en de wijnsuggesties van de maître-sommelier. Geniet van de verfijnde gerechten uit onze open internationale keuken met een Franse twist.
De Rotterdam opgeleverd De Architect.
FGH Bank is financier van het project en in totaal zijn er zeven verschillende aannemers betrokken geweest bij de realisatie van De Rotterdam: Züblin Nederland bouwkundig, Roodenburgh Installatie Bedrijf installaties, TGM en Scheldebouw gevel, Kone liften, Eneco warmte/koude installatie en SBB afbouw hotel.
Stichting Rotterdam Maaskant Maaskantprijs.
In de even jaren gaat de Grote Maaskantprijs, een bedrag van 25.000, naar één of meerdere personen die zich in bijzondere mate hebben onderscheiden op het terrein van architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur door publicistische, onderwijs en/of onderzoeksactiviteiten. In de oneven jaren wordt, sinds 1985, de Jonge Maaskantprijs uitgereikt.
Hotel nhow Rotterdam Nederland Rotterdam Booking.com.
Eén van onze topaanbevelingen in Rotterdam. Het nhow Rotterdam ligt op de Wilhelminapier in het gebouw De Rotterdam, en biedt kamers met gratis WiFi en uitzicht op de Maas en de skyline van de stad. Dit moderne designhotel is ontworpen door Rem Koolhaas/OMA en beschikt over een terras op de 7e verdieping en een fitnesscentrum.
De Rotterdam Wikipedia.
Hoogbouw in Nederland Achmeatoren Leeuwarden De Admirant Eindhoven De Rotterdam Rotterdam De Kroon Den Haag Erasmusgebouw Nijmegen Delftse Poort Rotterdam Erasmus MC Rotterdam FIRST Rotterdam Rotterdam Het Strijkijzer Den Haag Hoftoren Den Haag Maastoren Rotterdam Millenniumtoren Rotterdam JuBi-gebouw Den Haag Mondriaantoren Amsterdam Montevideo Rotterdam New Babylon Den Haag New Orleans Rotterdam Prinsenhof Den Haag Sardijntoren Vlissingen The Red Apple Rotterdam Rembrandttoren Amsterdam World Port Center Rotterdam Westpoint Tilburg.
DE ROTTERDAM/ 44 Floors.
Met een appartement in 44/floors wordt u eigenaar van een stuk skyline van Rotterdam: fysiek in de aanwezigheid van De Rotterdam, in beleving door het altijd aanwezige uitzicht. De raampartijen van vloer tot plafond zorgen ervoor dat niks u in de weg staat om van het uitzicht te genieten.
De Rotterdam O.M.A. Nieuwbouw Architectuur Rotterdam.
Zij zegde toe de gemeentelijke diensten die nu op het Marconiplein zijn gevestigd in het gebouw onder te brengen. Op 10 juli 2009 presenteerde de Gemeente Rotterdam en de projectontwikkelaars OVG en MAB vol trots de definitieve plannen van het grootste multi functionele gebouw van Nederland; De Rotterdam.
Restaurant Ketelbinkie in Rotterdam Waar gastvrijheid en gezeligheid nog heel gewoon is.
Een prachtig restaurant met een waanzinnige stijl die je niet vaak zal tegen komen in dit soort architectuur. Het restaurant is gevestigd op de begane grond van de Rotterdam. De menukaart van het vernieuwde Restaurant Ketelbinkie blijft in veel opzichten hetzelfde, goed eten voor eerlijke prijzen.
Prijs 2018 Rotterdam Architectuurprijs. logo gemeente rdam zw.
Het bestaande gebouw van het Hoornbeeckcollege in Rotterdam Zuid werd gerenoveerd en vormt nu één geheel met een nieuw bouwvolume in beeldbepalend geel metselwerk. Duurzame transformatie voorzag kantoorgebouw van een nieuw interieur en een nieuwe uitstraling waarvoor een deel van de bestaande gevel is gecombineerd met een nieuwe transparante gevel.

Contacteer ons