Meer resultaten voor rotterdam gemeente telefoonnummer

 
 
rotterdam gemeente telefoonnummer
Gemeente Nissewaard Home.
De gemeente Nissewaard en de WoonWijzerWinkel geven gratis warmtebeeldfoto. mediacollectionlistblock_about Warmtebeeldfoto geeft inzicht in warmtelekken huis, 200 gratis weg te geven. Meer gemak met nieuw digitaal loket voor inwoners met een uitkering. Inwoners met een uitkering bij de gemeente Nissewaard kunnen gebruik maken.
Gemeente Oost Gelre.
Gratis startersevent voor starters op 7 maart in Hengelo Gld. Regionale Organisatie Zelfstandigen ROZ organiseert samen met 5 Achterhoekse gemeenten. Vergadering Gemeentelijke Monumentencommissie op 31 januari 2019. De monumentencommissie van de gemeente Oost Gelre vergadert op donderdag 31 januari 2019.
Home Gemeente Bergen.
Afgelopen vrijdag 8 maart reisde een groep vrouwen uit de gemeente Bergen af naar het Provinciehuis in Maastricht. Donderdag 4 april Banenmarkt voor werkzoekenden. Op zoek naar een baan in de regio Gennep-Bergen? Je laten informeren over werkmogelijkheden in horeca, land en.
Rotterdam.nl Contact.
U kunt bellen naar het gemeentelijke telefoonnummer 14 010. Voor een aantal gemeentelijke producten moet u langskomen bij de gemeente. U kunt via de pagina Langskomen een afspraak maken. De gemeente is actief op social media. Handig om het laatste nieuws te volgen, maar ook om vragen te stellen. Wilt u een vraag per post stellen, bekijk dan het overzicht van postadressen voor het juiste adres. U kunt via Mijn Loket zelf online zaken regelen, producten aanvragen en afspraken maken. Let op: u gaat naar een aparte website. Werken voor Rotterdam. Markt Binnenrotte Centrummarkt. Langskomen bij gemeente Rotterdam.
Informatie over eigendom en gebruik vastgoed en ruimte Kadaster.nl.
Wilt u de WOZ-waarde weten? Elk jaar stelt de gemeente de waarde van uw woning vast. Als huizenbezitter ontvangt u ieder jaar een brief beschikking van uw gemeente met de nieuwe WOZ-waarde. U kunt de WOZ-waarde van uw woning inzien via het WOZ-waardeloket.
Home CIZ.
Wat houdt een huisbezoek in? Om een indicatie te kunnen stellen is het belangrijk dat het CIZ een goed beeld van uw situatie heeft. Het kan daarom voorkomen dat u een Wlz-aanvraag heeft gedaan en een brief krijgt voor een huisbezoek.
Rotterdam.nl Home.
Tourist info available in English.: Use Google to translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation. Information available in English.: Tourist info available in English.: Werken voor Rotterdam. Markt Binnenrotte Centrummarkt. Langskomen bij gemeente Rotterdam.
Gemeente Uden.
Direct naar het zoekscherm. Openingstijden en contact. 0413 28 19 11. 0413 28 19 11. Inwoners en ondernemers. Bestuur en organisatie. Toon het menu Zoeken: Zoek. Openingstijden en contact. Verberg het menu. Paspoort of identiteitskaart. Melding woon en leefomgeving. Hulp en ondersteuning.
Tarieven en voorwaarden Rotterdampas. Rotterdampas.
Student reductietarief wonend of studerend in Rotterdam. Student voltijds, MBO, HBO of WO t/m 33 jaar. 65 Reductietarief alleen in Vlaardingen. Kinderen t/m 17 jaar. Ga je naar een verkooppunt? Let hier op.: Een portretfoto meenemen is niet nodig, deze wordt ter plekke gemaakt. Neem wel een foto mee voor een ander bijvoorbeeld een kind die niet bij de aankoop aanwezig is een foto gemaakt met je smartphone is ook geschikt. Bekijk goed of een pas voor een kind onder de 3 jaar gunstig is, bij veel attracties is toegang voor hen gratis. Voor minima reductietarief: Je dient een legitimatiebewijs én een bewijs van je gezamenlijke netto-maandinkomen mee te nemen naar een verkooppunt in je eigen gemeente.

Contacteer ons