Zoeken naar www.huurders.info

 
 
www.huurders.info
Controleer de huur wel of geen puntentelling WOON.
Een huurder met een contract dat op 1 januari 2017 inging met een kale huurprijs van 1000 en de huur niet heeft laten toetsen kan nu geen huurverlaging meer krijgen, ook al is de huurprijs volgens de punten maximaal 500 euro.
lijstenmakerij
Opzeggingsgronden WOON.
Dit kan pas nadat de verhuurder 3 jaar eigenaar is. Bovendien moet de verhuurder dan aantonen dan zijn belang om de woning te bewonen zwaarder weegt dan het belang van de huurder om op de woning te blijven. En de verhuurder moet de huurder andere passende woonruimte aanbieden.
portugese tegel
Puntentelling kamers WOON.
Zonne-energie voor huurders. Zonne-energie voor je eigen woning. Postcoderoos en teruggave energiebelasting. Zonprojecten in Amsterdam. Aardgasvrij en energieneutraal wonen. Makkelijk zelf besparen. Gratis bespaaradvies van de Energiecoach in Amsterdam. Energielabel en Energie-index. Aan de slag met woningverbetering. Financiering en subsidies.
loopfiets goedkoop
WOZ en de huurprijs WOON.
In 2018 hebben verhuurders ruimte om verschillende verhogingen te vragen, als het geheel van verhogingen maar binnen een bepaalde grens blijft. Het kan zijn dat een verhuurder extra huurverhoging vraagt aan huurders die een stuk minder dan het maximum betalen.
boottocht amsterdam korting
Woonstede.nl Huurdersinfo.
Over de huur. Onderhoud en preventie. Bij huurdersinfo vindt u alles wat u moet weten over uw woning. Zo vindt u hier bijvoorbeeld informatie over uw huurovereenkomst, onderhuur, reparaties en onderhoud. Wilt u zelf klussen? Ook daar vindt u hier informatie over.
internet makelaar
Huurdersinfo Eigen Bouw. Artboard. Fill 1. Artboard. Artboard. Artboard. Artboard. Artboard. Artboard. Artboard. Artboard. Artboard. Artboard. Artboard. Artboard. Artboard. Artboard. Artboard. Artboar
Let op dat je wel minimaal twee jaar, aantoonbaar, een gezamenlijke duurzame huishouding met elkaar moet hebben gevoerd om medehuurderschap te kunnen regelen. Als jullie getrouwd zijn of geregistreerd partnerschap hebben, zijn jullie automatisch huurder en medehuurder, ook al staat er maar één huurder op het huurcontract.
zinzi creolen
Huurders informatie Homerun Makelaars.
Om dit voor u als huurder extra inzichtelijk te maken heeft Homerun het document Huisregels opgesteld. In de Huisregels staat precies beschreven aan welke regels een huurder zich moet houden. Home Woningaanbod Diensten Info voor huurders Huurrecht blog Vastgoedmanagement Contact.
Puntentelling woningen WOON.
Huurder en verhuurder hebben een EPV afgesproken. De lengte van een ingebouwde kookplaat telt niet mee voor de lengte van het aanrecht. Het puntenaantal mag maximaal worden verdubbeld wanneer de keuken luxer is dan in een eenvoudige, nieuwe huurwoning gebruikelijk is.

Contacteer ons