Zoeken naar gemeente rotterdam paspoort

 
 
gemeente rotterdam paspoort
paspoort / id-kaart / rijbewijs kwijt of beschadigd Cityportal Rotterdam.
Uitreiking kan daarom later plaatsvinden dan in de regels is vermeld. Eerdere afgifte door andere gemeente Is het vermiste document niet door de gemeente Rotterdam afgegeven maar door een andere gemeente dan kan het zijn dat u het nieuwe document niet binnen 5 werkdagen kunt afhalen. Wat moet ik doen als mijn paspoort / identiteitskaart / rijbewijs beschadigd is? Het veelvuldig of langdurig doorbuigen van een reisdocument of rijbewijs kan beschadiging tot gevolg hebben. Houdt hier rekening mee bij het bewaren van het document door het bijvoorbeeld niet in de achterzak van een broek of op een andere wijze gebogen te dragen of op te bergen.
kosten rijbewijs utrecht
zakenpaspoort Cityportal Rotterdam.
Vanaf de leeftijd van 12 jaar worden bij de aanvraag van het paspoort vingerafdrukken afgenomen door de baliemedewerker. Zorg er daarom voor dat u schone vingers heeft. Bij de aanvraag van uw paspoort moet u persoonlijk aanwezig zijn. Paspoort voor minderjarige onder 18 jaar. Een kleurenpasfoto die voldoet aan de eisen. Een verklaring dat de ouders/gezaghouders toestemming geven. Een geldig identiteitsbewijs van beide ouders/gezaghouders. Bij de aanvraag van het paspoort moet de minderjarige ook een baby aanwezig zijn. U kunt het nieuwe zakenpaspoort vijf werkdagen na aanvraag wijzigingen voorbehouden afhalen. voor meer informatie wenden tot. Heeft u nog vragen neem dan contact op. Paspoort / ID-kaart / rijbewijs kwijt of beschadigd. Meer informatie vindt u op de pagina paspoort / id-kaart / rijbewijs kwijt of beschadigd.
gemeente rotterdam afspraak maken
tweede paspoort Cityportal Rotterdam.
U reist regelmatig naar verschillende landen waarvoor een visum nodig is. Als u door de visumaanvraag niet op tijd over uw paspoort kunt beschikken kunt u een tweede paspoort aanvragen. Een tweede paspoort is 2 jaar geldig. Let op als u vaak naar het buitenland reist dan kunt u naast een gewoon of tweede paspoort een zakenpaspoort aanvragen met meer ruimte voor visa en stempels. Het tweede paspoort kan ook een zakenpaspoort zijn. Naast het eerste paspoort en tweede paspoort mag men ook een Nederlandse identiteitskaart bezitten. 1 goedgelijkende kleurenpasfoto die voldoet aan de eisen. Alle in bezit zijnde reisdocumenten ook de oude reisdocumenten die zijn verlopen. Een Nederlands paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is.
paspoort aanvragen rotterdam
langskomen bij gemeente rotterdam Cityportal Rotterdam.
Voor een aantal zaken is het noodzakelijk om langs te komen bij de gemeente u bent dan welkom op n van de volgende locaties. Stadswinkels en afdelingen Burgerzaken Sommige producten zoals een paspoort kunt u alleen persoonlijk aanvragen in een van onze stadswinkels. Om langs te komen in een van de stadswinkels moet u voor de meeste producten vooraf een afspraak maken. Stadhuis Heeft u een afspraak met bijvoorbeeld een wethouder raadslid of in een van de trouwzalen dan kunt u langskomen bij het Stadhuis.
salontafel
stadswinkel prins alexander Cityportal Rotterdam.
Hierdoor kunnen de wachttijden voor mensen zonder afspraak langer zijn dan voor diegenen die wel een afspraak hebben. Zonder afspraak langskomen geldt alln voor de volgende producten. Paspoort ook spoedaanvraag bij vermissing Zakenpaspoort Tweede paspoort Identiteitskaart ook spoedaanvraag bij vermissing Rijbewijs ook omwisseling spoedaanvraag bij vermissing Verklaring omtrent het gedrag Legalisatie handtekening Garantverklaring. Tijdens de openingstijden van de stadswinkels kunt u altijd terecht voor. het afhalen van een Reisdocument en Rijbewijs het kopen van de Eigen verklaring het inleveren van opgezegde passen Abonnement parkeergarages en terreinen.
automaat rijbewijs rotterdam
vreemdelingenpaspoort Cityportal Rotterdam.
Aangifte bij de Nederlandse Politie is in dit geval niet mogelijk. Eerdere afgifte door andere gemeente Is het vermiste document niet door de gemeente Rotterdam afgegeven maar door een andere gemeente dan kan het zijn dat u het nieuwe document niet binnen 5 werkdagen kunt afhalen. Wat moet ik doen als mijn paspoort beschadigd is? Het veelvuldig of langdurig doorbuigen van een reisdocument kan beschadiging tot gevolg hebben. Houdt hier rekening mee bij het bewaren van het document door het bijvoorbeeld niet in de achterzak van een broek of op een andere wijze gebogen te dragen of op te bergen. Als uw reisdocument beschadigd is moet u op afspraak een nieuw document aanvragen aan de balie van de stadswinkels.
spoedaanvraag tweede paspoort Cityportal Rotterdam.
Als u de spoedaanvraag indient op vrijdag kunt u het reisdocument op maandag afhalen. Bent u uw vorige reisdocument kwijt? Dan kunt u alleen een spoedaanvraag doen als dit reisdocument door de gemeente Rotterdam is afgegeven. Omdat het paspoort op een centrale plaats in Nederland vervaardigd wordt is Publiekszaken voor het uitreiken afhankelijk van de levering door de producent. Uitreiking kan daarom later plaatsvinden dan in bovenstaande regels vermeld. 18 jaar en ouder 34 en 66 bladzijden 2 jaar geldig. jonger dan 18 jaar 34 en 66 bladzijden 2 jaar geldig. Voer uw reactie in. Alle velden zijn verplicht. Naam Niet goed ingevuld. e-mail Niet goed ingevuld. Reactie Niet goed ingevuld.
paspoort Cityportal Rotterdam.
Let op u kunt hiervoor ook zonder afspraak langskomen. Meer informatie vindt u op de pagina stadswinkels. Hoe vraag ik een nooddocument aan? Een nooddocument wordt niet door de gemeente Rotterdam uitgegeven maar door de Koninklijke Marechaussee. U krijgt alleen een nooddocument als u niet in staat bent om op tijd een paspoort of een identiteitskaart aan te vragen. Ook niet met de spoedprocedure. Om in aanmerking te komen voor een nooddocument moet u aannemelijk maken dat uw reis niet uitgesteld kan worden. Voor de nodige bewijsstukken moet u zelf zorgen. Om een aanvraag voor een noodpaspoort te kunnen doen moet u het volgende meenemen naar de Koninklijke Marechaussee. een bewijs dat uw reis geen uitstel kan hebben dit kan worden aangetoond met vliegtickets hotelreserveringen etc.

Contacteer ons