Meer resultaten voor gemeente rotterdam paspoort

 
 
gemeente rotterdam paspoort
Home Gemeente Delfzijl.
Over de gemeente. Bestuur en organisatie. Thema's' en projecten. Toerisme en recreatie. Zoeken Zoeken Zoeken. Provinciale Staten en Waterschapsverkiezingen op 20 maart 2019. Op woensdag 20 maart 2019 mag u stemmen voor de leden van de Provinciale Staten én de leden van het algemeen bestuur van de waterschappen.
Gemeentelijk klantcontactcentrum KCC verbeteren voor Gemeente Rotterdam.
Ook de gemeenten in de regio komen onder het algemene nummer 14010 te vallen, zodat grootgemeentelijke diensten op efficiënte wijze kunnen worden geleverd. Een paspoort in Capelle is immers hetzelfde als een paspoort in Rotterdam, aldus Van Stiphout. De grote gemeente.
Rotterdam.nl Stadswinkels.
paspoort ook: spoedaanvraag, bij vermissing. identiteitskaart ook: spoedaanvraag, bij vermissing. rijbewijs ook: omwisseling, spoedaanvraag, bij vermissing. verklaring omtrent het gedrag. Tijdens de openingstijden van de stadswinkels kunt u altijd terecht voor.: het afhalen van een reisdocument. het afhalen van een rijbewijs. het kopen van de Eigen verklaring. Let op: Bij een bezoek aan de stadswinkel moet u een geldig identiteitsbewijs meenemen. Bent u aan huis gebonden door ziekte, invaliditeit of andere omstandigheden? U kunt dan gebruikmaken van de Vliegende Brigade van de gemeente Rotterdam.
Vanaf 2015 zonder afspraak binnenlopen bij de Stadswinkel OPEN Rotterdam.
Langskomen zonder afspraak kan in alle stadswinkels en is bestemd voor producten met een korte afhandeltijd. Dit zijn bijvoorbeeld aanvragen voor een paspoort of rijbewijs. De vrije inloop is een wens van veel Rotterdammers. Ook een wens is de verruiming van de openingstijden van de stadswinkel. Beide aanpassingen zijn onderdeel van de doelstelling om de dienstverlening richting de Rotterdammer flexibeler en toegankelijker te maken. Wethouder Pex Langenberg: Onze" dienstverlening is goed. De Rotterdammer geeft ons ruim een 7. Maar we willen een nog betere dienstverlening. We moeten veel meer inspelen op de behoefte van de Rotterdammer en slimmer gebruik maken van de technische mogelijkheden." In 2015 gaan drie stadswinkels Charlois, Prins Alexander en Centrum langer open: van 08.00 tot 18.00 uur. Ook gaat de gemeente experimenteren met nieuwe vormen van dienstverlening.
Rotterdam.nl Stadswinkel Prins Alexander.
Stadswinkel Prins Alexander. Welkom bij de gemeente Rotterdam, locatie Prins Alexander. U vindt hier stadswinkel Prins Alexander, waar u al uw zaken regelt. Denk hierbij aan het aanvragen van een nieuw paspoort, uw verhuizing doorgeven of geboorteaangifte doen. U kunt op 2 manieren langskomen, met of zonder afspraak.
Ik ben het afhaalbewijs van mijn paspoort kwijt. Wat nu? Gemeente Amsterdam.
Ik ben het afhaalbewijs van mijn paspoort kwijt. Ik ben het afhaalbewijs van mijn paspoort kwijt. U kunt uw paspoort ook afhalen zonder afhaalbewijs. Er zal dan een nieuwe print voor u worden gemaakt. Neem wel een identiteitsbewijs mee. Dat kan zijn.: uw oude paspoort dit moet u sowieso meenemen als u het nog hebt. een Nederlandse identiteitskaart. een Nederlands of Europees rijbewijs. Deel deze pagina op Facebook. Deel deze pagina op Twitter. Deel deze pagina op LinkedIn. Voeg huidige pagina toe aan Deel dit via Google. Print deze pagina. Bel of mail de gemeente.
Home Internet Gemeente Maassluis.
Een verkeerslicht of een lantaarnpaal defect? Het melden van dit soort zaken in de openbare ruimte gaat anders. Gemeente Maassluis gebruikt een nieuw, eenvoudig en overzichtelijk formulier om meldingen in de woon en/of leefomgeving door te geven. De gemeente twittert.
Sociale kaart Rotterdam Gemeente Rotterdam Stadswinkel Centrum.
Sluiten Meerdere locaties gevonden. Gemeente Rotterdam Stadswinkel Centrum. In Stadswinkel Centrum kunnen Rotterdamse burgers terecht voor onder andere het aanvragen van een nieuw paspoort of ID, het verlengen van een rijbewijs, het doorgeven van een verhuizing of het aangeven van een geboorte.
Rotterdam.nl Bezorgen documenten.
We take no responsibility for the accuracy of the translation. Information available in English.: Tourist info available in English.: Alle inwoners van de gemeente Rotterdam kunnen hun aangevraagde paspoort of identiteitskaart laten bezorgen. Bij u thuis of op het werk bijvoorbeeld.

Contacteer ons