Meer resultaten voor gemeente rotterdam zonder afspraak

 
 
gemeente rotterdam zonder afspraak
Rotterdam.nl Langskomen bij gemeente Rotterdam.
Langskomen bij gemeente Rotterdam. U kunt langskomen op verschillende locaties om uw zaken te regelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een paspoort aanvragen of gesprekken over een uitkering. Ook als u vragen heeft waar u niet uitkomt, kunt u terecht bij de gemeente. In een stadswinkel kunt u tijdens de openingstijden voor producten langskomen die u niet online kunt aanvragen. Op de pagina Loket vindt u een overzicht van alle gemeentelijke producten. Sommige producten kunt u niet online aanvragen zoals geboorteaangifte of een eerste vestiging. Hiervoor moet u een afspraak maken. U kunt van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur ook zonder afspraak langskomen in de stadswinkel.
gemeente rotterdam afspraak maken
Rotterdam.nl Loket.
Tourist info available in English.: Regel uw zaken met de gemeente. Aanmelden parkeren bezoek. Verhuizen binnen Rotterdam. Hier vindt u meer informatie over de gemeentelijke belastingen en heffingen, maar ook uw WOZ-waarde. In de stadswinkels kunt u langskomen op afspraak of voor sommige producten zonder afspraak.
gemeente rotterdam afspraak maken
Rotterdam.nl Paspoort.
Een minderjarige van 12 t/m 17 jaar mag alleen zonder ouders langskomen met.: een ingevulde en ondertekende toestemmingsverklaring van de ouders met gezag. een kopie van een geldig identiteitsbewijs van de ouders met gezag. Verklaring van toestemming reisdocument minderjarige PDF 29.2K. Hoe lang duurt het. U kunt vijf werkdagen na aanvraag het nieuwe paspoort ophalen. u staat ingeschreven in de Basisregistratie personen BRP Rotterdam. u heeft de Nederlandse nationaliteit. u wilt reizen naar alle landen in de wereld. u gebruikt uw paspoort als geldig identiteitsbewijs als u 14 jaar of ouder bent. Bent u Nederlander en woont u in het buitenland? Dan kunt u een paspoort aanvragen bij de meeste Nederlandse ambassades en consulaten generaal en bij een aantal gemeenten. Meer informatie vindt u op de pagina's.: paspoort en identiteitskaart. Wilt u via e-mail een herinnering krijgen als uw paspoort of identiteitskaart bijna is verlopen? Meld u dan aan op Mijn Overheid en gebruik de Berichtenbox. Bent u aan huis gebonden door ziekte, invaliditeit of andere omstandigheden? U kunt dan gebruikmaken van de Vliegende Brigade van de gemeente Rotterdam. U belt 14 010 voor het maken van een afspraak met een medewerker van de Vliegende Brigade.
expressvpn netflix
Rotterdam.nl Identiteitskaart.
u kunt uw identiteitskaart gebruiken als geldig identiteitsbewijs als u 14 jaar en ouder bent. De minderjarige van 12 jaar en ouder kan zelf, zonder toestemming van de gezaghouders, een identiteitskaart aanvragen. Bent u Nederlander en woont u in het buitenland? Dan kunt u een. identiteitskaart aanvragen bij de meeste Nederlandse ambassades en consulaten generaal en bij een aantal gemeenten. Meer informatie vindt u op de pagina's.: paspoort en identiteitskaart. Wilt u via e-mail een herinnering krijgen als uw paspoort of identiteitskaart bijna is verlopen? Meld u dan aan op Mijn Overheid en gebruik de Berichtenbox. Bent u aan huis gebonden door ziekte, invaliditeit of andere omstandigheden? U kunt dan gebruikmaken van de Vliegende Brigade van de gemeente Rotterdam. U belt 14 010 voor het maken van een afspraak met een medewerker van de Vliegende Brigade.
Natuursteen Vloertegels
Rotterdam.nl Rijbewijs.
Hierdoor kunnen wachttijden voor mensen zonder afspraak langer zijn. Voor het ophalen van het nieuwe rijbewijs hoeft u géén afspraak te maken. U vindt op de pagina's' van de stadswinkels de openingstijden. U moet binnen maximaal 3 maanden uw rijbewijs zelf komen afhalen met uw afhaalbewijs. Hierbij moet u naast uw afhaalbewijs een geldig paspoort, identiteitskaart of verblijfsvergunning laten zien. Meer informatie leest u op de pagina spoedaanvraag. Soort aanvraag 2018. Extra kosten spoedprocedure. Voor de rijks en gemeentelijke leges samen geldt een door het Rijk vastgesteld maximumtarief. Heeft u een Eigen verklaring nodig, dan kunt u deze digitaal aanvragen bij het CBR. Beroepschauffeurs Code 95. Bent u beroepschauffeur dan moet u een geldige code 95 op uw rijbewijs hebben staan voor de C-categorieën. Meer informatie vindt u op de website van het CBR of via 0900 0210 kies 1. u staat ingeschreven in de Basisregistratie personen BRP van Rotterdam.
Rotterdam.nl Stadswinkels.
Zonder afspraak langskomen geldt alléén voor de volgende producten.: Paspoort ook: spoedaanvraag, bij vermissing. Identiteitskaart ook: spoedaanvraag, bij vermissing. Rijbewijs ook: omwisseling, spoedaanvraag, bij vermissing. Verklaring omtrent het gedrag. Tijdens de openingstijden van de stadswinkels kunt u altijd terecht voor het afhalen van een reisdocument en rijbewijs en het kopen van de Eigen verklaring. Bent u aan huis gebonden door ziekte, invaliditeit of andere omstandigheden? U kunt dan gebruikmaken van de Vliegende Brigade van de gemeente Rotterdam.

Contacteer ons