Resultaten voor gemeente rotterdam afspraak paspoort

 
 
gemeente rotterdam afspraak paspoort
Rotterdam.nl Stadswinkels.
Zonder afspraak langskomen geldt alléén voor de volgende producten.: Paspoort ook: spoedaanvraag, bij vermissing. Identiteitskaart ook: spoedaanvraag, bij vermissing. Rijbewijs ook: omwisseling, spoedaanvraag, bij vermissing. Verklaring omtrent het gedrag. Tijdens de openingstijden van de stadswinkels kunt u altijd terecht voor het afhalen van een reisdocument en rijbewijs en het kopen van de Eigen verklaring. Bent u aan huis gebonden door ziekte, invaliditeit of andere omstandigheden? U kunt dan gebruikmaken van de Vliegende Brigade van de gemeente Rotterdam.
gemeente rotterdam afspraak maken
Rotterdam.nl Stadswinkel Prins Alexander.
Stadswinkel Prins Alexander. Welkom bij de gemeente Rotterdam, locatie Prins Alexander. U vindt hier stadswinkel Prins Alexander, waar u al uw zaken regelt. Denk hierbij aan het aanvragen van een nieuw paspoort, uw verhuizing doorgeven of geboorteaangifte doen. U kunt op 2 manieren langskomen, met of zonder afspraak.
gemeente utrecht rijbewijs
Rotterdam.nl Stadswinkel Hoek van Holland.
Stadswinkel Hoek van Holland. Welkom bij de gemeente Rotterdam, locatie Hoek van Holland. U vindt hier stadswinkel Hoek van Holland, waar u al uw zaken regelt. Denk hierbij aan het aanvragen van een nieuw paspoort, uw verhuizing doorgeven of geboorteaangifte doen. Sinds 1 april 2017 rijden geen treinen van en naar Hoek van Holland. De RET zet in deze periode bussen in tussen Hoek van Holland Haven en Metrostation Schiedam. De dienstregeling vindt u op de website van de RET. De treinverbinding vervalt definitief. In het najaar van 2018 is de metro te gebruiken op dit traject. U kunt op 2 manieren langskomen, met of zonder afspraak.
gemeente rotterdam afspraak maken
Rotterdam.nl Langskomen bij gemeente Rotterdam.
Deze staat onder andere op uw paspoort of rijbewijs. Een afspraak aanpassen of annuleren. Een afspraak aanpassen of annuleren doet u via de link in de afspraakbevestiging die u per mail krijgt nadat u een afspraak heeft gemaakt. U kunt ook telefonisch via 14 010 uw afspraak aanpassen of annuleren. Zorg ervoor dat u op tijd bent, het risico bestaat dat u niet geholpen kunt worden. U moet dan een nieuwe afspraak maken. Heeft u een afspraak met bijvoorbeeld een wethouder, raadslid of in een van de trouwzalen, dan kunt u langskomen bij het Stadhuis. Heeft u vragen of problemen en komt u er zelf niet uit? Dan kunt u terecht bij VraagWijzer, een gratis loket van gemeente Rotterdam.
gasfornuis
Rotterdam.nl Identiteitskaart.
paspoort en identiteitskaart. Wilt u via e-mail een herinnering krijgen als uw paspoort of identiteitskaart bijna is verlopen? Meld u dan aan op Mijn Overheid en gebruik de Berichtenbox. Bent u aan huis gebonden door ziekte, invaliditeit of andere omstandigheden? U kunt dan gebruikmaken van de Vliegende Brigade van de gemeente Rotterdam. U belt 14 010 voor het maken van een afspraak met een medewerker van de Vliegende Brigade.
Rotterdam.nl Spoedaanvraag reisdocumenten.
Hierdoor kunnen wachttijden voor mensen zonder afspraak langer zijn. Let op: is uw vorige reisdocument vermist of beschadigd? Dan kunt u alleen een spoedaanvraag doen als het verloren of beschadigde document door de gemeente Rotterdam is afgegeven. Het nieuwe document kan later klaar zijn als het vorige document door een andere gemeente is afgegeven. In 2018 betaalt u voor een spoedprocedure 4750, extra, bovenop de gebruikelijke kosten voor het gekozen reisdocument.: U vindt meer informatie op de pagina's' paspoort en identiteitskaart.
Rotterdam.nl Stadswinkel Centrum.
Tourist info available in English.: Welkom bij de gemeente Rotterdam, locatie Centrum. U vindt hier stadswinkel Centrum, waar u al uw zaken regelt. Denk hierbij aan het aanvragen van een nieuw paspoort of rijbewijs, uw verhuizing doorgeven of geboorteaangifte doen. De locatie heeft 2 ingangen.: ingang voor mindervaliden tegenover het politiebureau aan het Doelwater, vanaf de Coolsingel aan de linkerkant van het Stadhuis. ingang aan de Stadhuisstraat, vanaf de Coolsingel aan de rechterkant van het Stadhuis. U regelt op deze locatie ook uw belastingzaken. Kijk voor meer informatie over de veranderingen in de dienstverlening op de pagina 14 nieuwe publiekslocaties. U kunt op 2 manieren langskomen, met of zonder afspraak.
Rotterdam.nl Stadswinkel Noord.
Bent u aan huis gebonden door ziekte, invaliditeit of andere omstandigheden? U kunt dan gebruikmaken van de Vliegende Brigade van de gemeente Rotterdam. U belt 14 010 voor het maken van een afspraak met een medewerker van de Vliegende Brigade.
Rotterdam.nl Paspoort.
Wilt u via e-mail een herinnering krijgen als uw paspoort of identiteitskaart bijna is verlopen? Meld u dan aan op Mijn Overheid en gebruik de Berichtenbox. Bent u aan huis gebonden door ziekte, invaliditeit of andere omstandigheden? U kunt dan gebruikmaken van de Vliegende Brigade van de gemeente Rotterdam. U belt 14 010 voor het maken van een afspraak met een medewerker van de Vliegende Brigade.

Contacteer ons