Meer resultaten voor groningen kamerverhuur

 
 
groningen kamerverhuur
Voorwaarden voor kamerverhuur Gemeente Groningen.
Verhuurders van kamers of appartementen aan studenten in Groningen hebben vanaf 1 januari 2019 een verhuurvergunning nodig. Als u van een woonpand een kamerverhuurpand wilt maken, hebt u een vergunning nodig om de woning te onttrekken voor onzelfstandige woonruimte: een onttrekkingsvergunning voor kamerverhuur.
Kamer huren Nieuwstad Groningen.
Working as a prostitute in Groningen? In 2016 the policy will change. In Groningen als Prostituierte arbeiten? In 2016 verändern sich die Gesetze. Ejercer la prostitución en Groningen? En 2016 cambian las políticas. Rabalhar em Groningen como prostituta? Em 2016 mudam as regras. Prostituáltként dolgozott Groningen?
Studentenkamerkeurmerk Heeft u vragen? Mail ons op: info@keurmerkstudentenkamer.nl.
Het doel is om kwaliteit van studentenhuisvesting in de stad Groningen inzichtelijker te maken en te verbeteren om zo een positieve bijdrage te leveren aan een goede verstandhouding tussen huurders, studentenhuisvesters en stadjers inwoners van de stad Groningen. Het keurmerk biedt zoekende huurders transparantie en ondersteunt zo de zoektocht naar een geschikte kamer die voldoet aan de juiste kwaliteits en veiligheidsnormen.
Onttrekkingsvergunning voor kamerverhuur aanvragen Gemeente Groningen.
Dat betekent dat u wellicht voor alle vereiste vergunningen in aanmerking kunt komen, maar dat op grond van privaatrechtelijke regels uw plannen voor kamerverhuur niet mogelijk zijn. De onttrekkingsvergunning voor kamerverhuur heet officieel vergunning voor het onttrekken van een woning voor onzelfstandige woonruimte. Bekijk ook de informatie over het beleid van de gemeente Groningen over jongerenhuisvesting.
Controles op illegale kamerverhuur na de zomer Groningen.
Nieuws.nl brengt sinds 2002 het Nederlandse nieuws, landelijk en lokaal uit jouw eigen gemeente. Controles op illegale kamerverhuur na de zomer. De gemeente Groningen gaat vanaf september actief controleren bij kamerverhuurpanden die onder de overgangstermijn vielen. Deze site gebruikt cookies.
Maxx Groningen verhuurmakelaar.
Verhuren in Groningen. Maxx Groningen, woningverhuur in Groningen en omgeving. Gelkingestraat 23, 9711 NA Groningen. Toon alle huurwoningen aangeboden door Maxx Groningen. Maxx vastgoed is een creatieve vastgoedspeler die start waar anderen ophouden. Maxx is een actieve speler op de vastgoed markt.
Wat is de maximale huurprijs van mijn kamer? Rijksoverheid.nl.
Bovenop de maximale huurprijs komen nog eventuele servicekosten en kosten voor gas, water en elektriciteit. Als uw huur hoger is dan de maximale huurprijs, dan kunt u uw verhuurder huurverlaging voorstellen tot de maximale huurprijs. Onderdelen die meetellen bij puntenberekening.
Kamerhuur Groningen Woning en Kamerverhuur in Groningen Home.
Ben jij op zoek naar woonruimte in Groningen? Kamerhuur Groningen.nl heeft regelmatig beschikbare woonruimte in Groningen. Student in Groningen. Ben jij een student in Groningen en ben je op zoek naar een kamer en/of woning in Groningen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Kamers te huur Marktplaats.nl.
Almere Almere 38. Amsterdam Amsterdam 174. Arnhem Arnhem 37. Breda Breda 18. Delft Delft 10. Den Haag Den Haag 109. Deventer Deventer 17. Eindhoven Eindhoven 29. Enschede Enschede 53. Groningen Groningen 39. Haarlem Haarlem 28. Heerlen Heerlen 16. s-Hertogenbosch s-Hertogenbosch 23.

Contacteer ons