Meer resultaten voor kamerverhuur groningen

 
 
kamerverhuur groningen
Voorwaarden voor kamerverhuur Gemeente Groningen.
Verhuurders van kamers of appartementen aan studenten in Groningen hebben vanaf 1 januari 2019 een verhuurvergunning nodig. Als u van een woonpand een kamerverhuurpand wilt maken, hebt u een vergunning nodig om de woning te onttrekken voor onzelfstandige woonruimte: een onttrekkingsvergunning voor kamerverhuur.
Het KAB Gratis huurrechtadvies.
Alle medewerkers van het KAB studeren rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen. Iedere maandag en donderdag tussen 16.00 en 18.00 zitten onze medewerkers klaar naast de telefoon voor jouw belletje. Je kan ons bereiken op 050 363 7328, of klik hieronder.
Nijestee.
Zonnepanelen voor huurders portiekflat De Wijert. Nijestee bouwt 18 eengezinswoningen in Reitdiep. Nijestee op de kaart. Nijestee biedt ruimte. We zijn met circa 13.500 huurwoningen de grootste corporatie in de stad Groningen. Ongeveer 22.000 mensen huren een woning van Nijestee.
Onttrekkingsvergunning voor kamerverhuur aanvragen Gemeente Groningen.
Dat betekent dat u wellicht voor alle vereiste vergunningen in aanmerking kunt komen, maar dat op grond van privaatrechtelijke regels uw plannen voor kamerverhuur niet mogelijk zijn. De onttrekkingsvergunning voor kamerverhuur heet officieel vergunning voor het onttrekken van een woning voor onzelfstandige woonruimte. Bekijk ook de informatie over het beleid van de gemeente Groningen over jongerenhuisvesting.
Woldring Verhuur.
Probeer het later nog eens of neem telefonisch contact met ons op via: 050-3600318. Home Informatie Groningen Informatie Hoe werken wij? Informatie De huurprijs Over ons Over ons Over ons Geschiedenis Over ons Onze medewerkers Over ons Openingstijden Nieuwbouw project: de" Woldring Locatie" Contact.
KP Makelaars Verhuurbedrijf voor vastgoed.
Skip to primary navigation. Skip to content. Skip to footer. 050 850 77 39. Uw verhuur in goede handen. Woonruimte huren in Groningen. Huur en verhuur specialist. Minimum prijs Selecteer minimum prijs. Maximum prijs Selecteer maximum prijs. Stad Selecteer stad.
Huurprijzen van studentenkamers.
Ben je geïnteresseerd in een deeltijd of duale opleiding Hotel Management? Kom dan naar de kleinschalige open avond op 14 mei van Stenden Hotel Management School en zet de volgende stap om jouw ambities waar te maken. Alle open dagen hbo.
Kamers Groningen KamerGroningen.nl.
Zet je Kamer in Groningen offline, en wanneer je Kamer in Groningen weer vrij komt kan je de Kamer weer online zetten zonder weer alles in te vullen. Succes met het vinden van de juiste huurder voor je Kamer of Kamers in Groningen op KamersGroningen!
Kamerhuur Groningen Woning en Kamerverhuur in Groningen Home.
Ben jij op zoek naar woonruimte in Groningen? Kamerhuur Groningen.nl heeft regelmatig beschikbare woonruimte in Groningen. Student in Groningen. Ben jij een student in Groningen en ben je op zoek naar een kamer en/of woning in Groningen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Contacteer ons